maanantai 12. lokakuuta 2009

Hit music only

Eilen ruokalan radiossa soi kamalin ikinä kuulemani biisi. Siinä nainen jankkasi monotonisella ja epävireisellä äänellä “I'm a Miami Bitch, I’m a Miami Bitch, I'm a Miami Bitch.”

Toivottavasti kappaleesta ei tule uutta hittiä. Sillä hitit soivat täällä jatkuvasti. Samat pari kappaletta pyörivät radiossa ja MTV:llä ympäri vuorokauden. Ja alan jo olla asiantuntija, mitä niihin biiseihin tulee, sillä Tanja popittaa kamalaa hittipaskaa yöt ja päivät.

Varmaan suuri osa kappaleista pyörii non stoppina Suomessakin tällä hetkellä. On jotakin jostain Burning lovesta ja sitten on Hannah Montanaa rallattelemassa. Suomessa niitä vaan ei olisi pakko kuulla. Ihanaa, kun ei omista televisiota.

Sitten joskus soi myös Basshunter. Se onkin antanut aiheen yrittää uskotella muille, että Boten Anna ei kerro veneistä. En ole onnistunut vakuuttamaan.

Paljon pyöritetään myös Romanian omia renkutuksia. Yhden kipaleen nimi on Russian Girl. Se on aivan kamala. Sitten on joku kappale, jossa lauletaan Puppeteista tai jostakin semmoisista. Se taas on totaalisen paska.

Kaikkein kamalinta MTV:n sontaa ovat kuitenkin reality-ohjelmat. Ne kaikki keskittyvät parinvalintaan. Ohjelmien ideat ovat käsittämättömiä: äidit käyvät tytärtensä puolesta treffeillä tai vanhemmat valitsevat lapsosilleen uudet puolisoehdokkaat entisten tilalle. Kaikkein hirvein on ohjelma, jossa joukko naisia kököttää bussissa ja käy vuorotellen treffeillä äijän kanssa. Heti kun heppu kyllästyy tyttöön, hänen tarvitsee vain huutaa “NEXT!” ja seuraava neito jo kipittää paikalle. Yleensä treffit kestävät korkeintaan puoli tuntia, mutta toisinaan äijä huutaa seuraavaa jo nähdessään pullean/lättäjalkaisen/kaljun/silmälasipäisen/meksikolaisen naisihmisen astuvan ulos autosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti